Peppa pig speelgoed voor creatieve ontwikkeling bij kinderen 

Veel kleine kinderen zijn al zeer zeker bekend met de tekenfilm van Peppa pig. Zij is een gezellig biggetje die heel veel avonturen beleeft samen met haar vader, moeder en broertje George. Natuurlijk mag je haar beste vrienden niet vergeten. Nu kunnen de kinderen met de Peppa pig speelgoed hun avonturen thuis voortzetten. Met de Peppa pig speelgoed kunnen de kinderen hun creativiteit verder een boost geven. Peppa pig speelgoed heeft heel veel educatieve speelgoed in het assortiment waarmee de kinderen urenlang speel plezier kunnen hebben. Peppa pig zelf houdt ook heel erg veel van spelen. Ze houdt ervan om in de modder te springen, houdt ze van leuke verkleedpartijtjes en houdt ze van avontuur.  

Kijk uit naar de verschillende Peppa pig speelgoed in het assortiment 

Peppa Pig – Laugh & Learn Laptop 

Met deze laptop kunnen de kinderen onderweg heel veel leren. Het is handig, het is makkelijk overal draagbaar en het heeft een opklapbaar scherm. De laptop is ook voorzien van vier hele leuke en leerrijke spellen waarmee de kinderen kunnen kleuren, leren ze met cijfers en letters om te gaan. Dit alles leren ze samen met de bekende Peppa pig figuurtjes uit de tekenfilm. De laptop heeft een stevig scherm en knopjes zijn stevig en goed genoeg te gebruiken door kleine handjes. Met de spellen op deze mooie draagbare laptop wordt de geest van elk kind gestimuleerd door de heldere afbeeldingen en vormen die ze te zien krijgen. De laptop is bestemd voor kinderen vanaf 2 jaar oud.  

Peppa Pig – Playtime To Bedtime House 

Met de playtime to bedtime speelgoed kunnen kinderen vanaf drie jaar oud gezellig spelen. De speelset heeft drie verdiepingen en is voorzien van vijf kamers. Jet huisje is gebaseerd op het huis uit de Peppa pig tekenfilm. Het is voorzien van een draaiknop waarmee de kinderen voor de dag of nachtmodus kunnen kiezen. Wanneer het op de dag modus is dan zal je hoeren: «Het is een mooie zonnige dag.» Wanneer het op de nachtmodus is dan zal je horen: «Het is bijna bedtijd.»  

Allemaal leuke Peppa pig speelgoed om de kinderen op een educatieve manier bezig te houden.